Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Vila Hôrky NOVOSTAVBA

Interné ID: 55626961
Ulica: Hôrky
Obec: Hôrky
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PREDAJ NOVOSTAVBU rodinného domu - Vilu Hôrky. Objekt rodinného domu je murovaná zateplená dvojpodlažná stavba pozostávajúca z dvoch nadzemných podlaží. I NP o výmere úžitkovej plochy 71,14 m2 a II NP o výmere úžitkovej plochy 74,73 m2 a z úžitkovej strešnej terasy o výmere 60 m2 s výsuvnou pergolou a bočným vonkajším schodiskom. Dom je situovaný na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 512 m2 s orientáciou JV vo veľmi dobrej, novovzniknutej lokalite s vynikajúcim prístupom, na skok od centra mesta. Vila disponuje štýlovým moderným oplotením, dvomi parkovacími plochami s prestrešením a úložným domčekom na náradie. Vila má krásne výhľady a výborných susedov. Vila je postavená z tvárnic Ytong (300mm), zateplená (200mm), so zatepleným strešným plášťom. Vila sa predáva v štádiu holodom, s dokončenou fasádou, oplotením, terénnymi úpravami, parkovacími plochami a záhradným domčekom. Interiér je možné dokončiť podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Vila disponuje hliníkovými oknami a hliníkovými vstupnými dverami so svetlíkom. Okná majú predprípravu na vonkajšie žalúzie.
IS siete -t.j. voda, elektrina sú na pozemku, odpad je riešený žumpou. Na pozemku sa nachádza aj 2x záchytná šachta na dažďovú vodu.
Dispozičné riešenie I NP: veľkorysé vstupné priestory so šatníkom, technická miestnosť (priestor pre kotol, sklad, malé wc s umývadlom, práčku a sušičku), kuchyňa, jedáleň a obývací priestor ako spoločný priestor v náväznosti na južnú terasu s krásnymi výhľadmi. V obývacej časti je plánovaný krb (predpríprava je zrealizovaná). Z prízemia vedie jednoramenné schodisko na horné podlažie (IINP)
Na 2 NP sa nachádza rodičovská spálňa s balkónom a šatníkom, 2 izby a veľká kúpeľňa. V kúpeľni je plánovaná vaňa, sprchový kút, dvojumývadlo a wc. Na tomto podlaží je situovaný vstup na vonkajšie schodisko, ktoré vedie na pochôdznu terasu s pergolou. Z terasy sú krásne panoramatické výhľady. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta.
Cena domu - info v RK. Výstavba bude ukončená 07/2024 . Pre viac informácií, prípadne obhliadky, nás kontaktujte na tel.: 0903 442 185.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
145.87 m2
Plocha pozemku:
512 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti